Αγαπητοί γονείς,

Όπως κάθε χρόνο, και το τρέχον σχολικό έτος συνεχίζεται η συνεργασία του σχολείου μας με την παιδοψυχολόγο Πατεράκη Αφροδίτη. Η κα Πατεράκη βρίσκεται σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Τρίτη πρωί, στο χώρο του σταθμού, αφενός για συστηματική παρακολούθηση των παιδιών όλων των τμημάτων κι αφετέρου για παροχή ειδικής επιστημονικής υποστήριξης στο εκπαιδευτικό δυναμικό του σχολείου. Συγκεκριμένα, υπάρχει διαρκής επικοινωνία και ενημέρωση μεταξύ της παιδοψυχολόγου και των δασκάλων του σχολείου μας, με τρόπο ώστε να διευθετούνται τυχόν θέματα που προκύπτουν κατά την εκπαιδευτική πράξη και να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη ροή της σχολικής καθημερινότητας.

Ακόμη, η κα Πατεράκη βρίσκεται στη διάθεση των γονιών του σταθμού για παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής γονέων, οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσα από προσωπικά ραντεβού μαζί της. Μέχρι προσφάτως, οι εν λόγω συναντήσεις λάμβαναν χώρα εντός του σταθμού, ωστόσο λόγω των πρόσφατων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, θα χρειαστεί να τροποποιηθεί η συγκεκριμένη βάση προγραμματισμού των ραντεβού. Στο εξής, οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται αυστηρά την τελευταία Τρίτη κάθε μήνα (στις αρχές του μήνα θα ενημερώνεστε για την ακριβή ημερομηνία), πρωινές ώρες, στο χώρο του γραφείου της κα Πατεράκη. Οι ώρες των συναντήσεων θα ορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του σταθμού, έως και μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη ημέρα των συναντήσεων.

Τέλος, στη διάρκεια του σχολικού έτους μέλλεται να πραγματοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μία σειρά από ομιλίες από την κα Πατεράκη, αναφορικά με μείζονα θέματα που απασχολούν τους γονείς τη σύγχρονη εποχή. Οι ομιλίες αυτές ενδέχεται να λάβουν χώρα δια ζώσης, εφόσον οι δεδομένες υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, διαφορετικά θα πραγματοποιηθούν με μορφή τηλεδιασκέψεων (στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες σύνδεσης). Οι τίτλοι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαλέξεων θα ανακοινώνονται έγκαιρα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής, καθώς θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών, τόσο λόγω της μορφής των διαλέξεων, όσο και των περιοριστικών μέτρων.

Εκ μέρους της διεύθυνσης του σταθμού.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία κι ευχόμαστε μία όμορφη συνέχιση της σχολικής χρονιάς.

Σχετικές Δημοσιεύσεις